The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 25 Mar 2019, 11:46

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 22 Jan 2018, 01:56 
Offline
Neophyte

Joined: 22 Jan 2018, 01:38
Posts: 3
Image

Den meget forventede adidas yeezy boost 350 turtle dove var hovedfokus for alles weekend, da de endelig lavede sin debut. Konstrueret med en Gråmelange Primeknit gennem det ene stykke øvre, der indeholder lærreddetaljer på hælfanen. Andre detaljer inkluderer en sort lædercirkel med "YZY" påtrykt, alle sidder på toppen af ​​en Boost-pude, der giver en behagelig tur.

For kun få uger siden droppede Adidas Kanye West's så helt nye adidas yeezy boost 350 v2 zebra, som ligesom alle Yeezy-udgivelser før den var en fælles drop-indsats mellem både Adidas og ikke-Adidas butikker, der sælger den -demand sparker. Selvfølgelig sælger hver 'Ye-designed model' med det samme uden at fejle, men hvis du har mere end et skud til måske at få dine hænder på et par, hjælper du med at holde noget håb i live.

Det sidste og sidste Yeezy Boost-fald er her, og det finder sted for, hvad der officielt kaldes adidas yeezy boost 350 v2 blue tint Denne sneaker, en hvid / grå / lyseblå version af den vildt populære sneaker, vil markere den femte Yeezy at falde siden november i hvad der har været en all-out blitz fra Kanye West og Adidas. Først var der den Frozen Yellow 350, så Beluga 2.0, mens i sidste uge markerede udgivelsen af ​​Adidas Yeezy Powerphase Calabasas i gråt og en helt ny silhuet - Yeezy 500 "Desert Rat" - som ramte forudbestilling som en del af en bundpakke på Yeezy Supply.

Mens de fleste af os er ivrige efter at vente på den seneste adidas yeezy boost 350 v2 semi frozen yellow farveway at droppe, ser det ud som YouTuber T Blake har allerede formået at få sin hånd på den kommende iteration. Heldigvis for ham uploadede han en anmeldelse af sparken på hans kanal, der viste den sort / hvide udgave tæt på. På samme måde som den tidligere farvelægning har skoene en primeknit øvre og varemærket strimmel, der løber langs den laterale del af skoen, som alle er placeret på toppen af ​​en gennemsigtig sort ydersål. Se nærmere på skoene selv over.

http://www.herskyshoes.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group