The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 19 Apr 2019, 23:33

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 06 Feb 2018, 03:24 
Offline
Bunny

Joined: 06 Feb 2018, 03:18
Posts: 2
Image

Nike's år på Nike Air Max 97 Svarta Rea Sverige fortsätter att rulla på, eftersom den kommande Country Camo-samlingen tar fram dragkraft. Paret för USA debuterade först på den skadade Cavaliers punktvakt, Isaiah Thomas och nu är de äntligen här med officiella bilder. Fullt utsmyckad i skogskamoouflage med en svart sållenhet är fogpunkten för denna sneaker samt hela samlingen den utbytbara kardborrebandet på tungan som finns här med sport på stjärnorna och striporna.

Nike kommer att rulla ut en uppsättning camo-tryck Nike Air Max 97 Röda Billigt Online erbjudanden med kardborreband på tungan som representerar specifika länder över hela världen. Swooshs Japan-iteration har skogsgrön kamouflage på den övre med svart detaljering blandad i för lite tillförd kontrast. Nikes senaste utbud av "Country Camo" -erbjudanden fortsätter en historia som började 2013 och introducerades först till världen igen på foten av Cavaliers punktvakt, Isaiah Thomas. Denna speciella iteration kommer att släppas separat från resten av paketet och kommer fram till utvalda återförsäljare i Japan - liknande atmos - imorgon.

Nike har tappat av att släppa ut premiumleveranser av sina Air Max-modeller, och den här trenden är inställd på att fortsätta med en annan Air Max 97 Premium för damerna. Den nya colorwayen sportar en blandning av slät och lakskinn på den svarta övre. En vit mellansula skär mellan den övre och svarta fullängdsluftenheten. Även om det är lite dämpat, ger blandningen av svart och vitt skon ett mycket rent utseende, medan tillsatsen av lackläder ger en blinkning av blixten till det förenklade färgschemat. Färgbanan har viss likhet med Nike Air Max 97 Rose Billigt Sverige Pinnacle som är inställd att släppa den 7 december, minus den skimrande detaljerna på den övre och en viss liten färgvariation.

Två av Nike mest populära släpptrender i år har varit nya färgvägar i Nike Air Max 97 Bullet' Silver Billigt rea, och genomförandet av "Bordeaux" på några ikoniska modeller. Nu kombinerar Swoosh dessa ideal med den här kvinnans exklusiva Air Max 97 prydda i den kalla, vädervänliga vininspirerade nyansen. Utsmyckad i djup lila nyans från vristkragen fram till den starka vita mellansulaen, ligger sneakers övre ovanpå en muslinfärgad synlig luftenhet. Markera dina kalendrar för december 14, när det här damerna enda Air Max-erbjudandet anländer till utvalda Nike Sportswear-återförsäljare.

Det verkar som om Nike kommer att pressa varje enskild droppe energi det kan ut under året med Nike Air Max 97 outlet online sverige, eftersom siluetten fortsätter att släppas i en mängd spännande färgvägar. Swoosh är tillbaka igen med ett annat främst svart urval som kommer utrustad med en glittrande stänkskärm som lägger till en något lyxig estetik till den ikoniska designen. Den största förändringen från normen kommer genom insolesen, eftersom detta par har en vit pilbåge och några stjärnor som fortsätter det skimrande konceptet som visas på ovannämnda övre, medan de mest subtila tonerna i blått träffar den synliga luftenheten.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group