The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 25 Mar 2019, 06:31

All times are UTC - 5 hours


Forum rules


Please note: Discussion here should be relatively civil. Attack the post, not the poster. Thanks!Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 19 May 2018, 08:35 
Offline
Bunny

Joined: 19 May 2018, 08:31
Posts: 1
Location: Denmark
Der er en fest rundt om hjørnet-og du ved, at en bestemt person vil være der. Du er parat til at blæse ham væk i vintage Festkjoler du lige har samlet op thats gonna få dig til at skille sig ud fra alle de ligner kvinder der, men der er kun ét problem: du er ikke sikker på, hvordan man Accessorise det.

Det er én ting at bære en spektakulær vintage kjole; Det er helt andet at se ud som du fik tabt i det forkerte årti. Det rigtige tilbehør vil gøre hele forskellen, så lad os se om at vise dette parti, at din gode smag strækker sig fra top til tå.

Hår og makeup

Hvis du har fået en kjole, der tydeligt minder om en anden æra-en stopgarn kjole, for eksempel-fristelsen er altid at gentage den slags frisure, der var populær i denne dag og alder. Hvis du deltager i en kostume fest, så er det en rigtig god idé, men hvis du håber at forblive i her og nu, er det bedst at være en smule mere subtil.

Et lille vink mod den æra af din kjole er mere end nok. For vores stopgarn kjole, er det ikke nødvendigt at gå til den fulde Bob, men hvis du ønsker at give dit hår lidt af en bølge og træk det lave på nakken af halsen, kan du foreslå den æra uden at ligne dig bare kom derfra. Du kan også give et vink i din makeup med blot et Vintage look, som store vipper eller røde læber. Må ikke overdrive det. Du ønsker at foreslå den æra, ikke inkarnerer det.

Smykker

Med din juvel, forblive lille og enkel. Du har allerede trukket ud spektakulære vintage Festkjoler, så lad det være centrum for opmærksomhed. Hvis du har et par øreringe eller en halskæde, der passer til den æra, med alle midler bære dem, men ikke bryder ud de store kostume smykker, selv om det er periode-passende. Subtile rører vil være langt mere effektiv end en head-to-toe genindførelse af en anden æra.

En undtagelse: Hvis du har et hår kam eller klip, der passer til den stil, du går efter, kan det være en effektiv måde at opveje en moderne frisure med en vintage Vibe.

Sko

Vintage Kjoler ofte ser deres bedste med vintage sko, så dette er et godt sted at gå nødder på Vintage slid. Hvis du ikke har vintage, fake det med sko i en lignende stil. Killinge hæle var meget populære i 1950 ' erne, for eksempel, og de er meget sværere at finde nu-men du kan som regel finde sko med en lignende form og en højere, mere moderne hæl.

Flere stilarter kommer tilbage omkring, også. Ballet lejligheder er nemme at finde i dagens butikker, og Cork-såler sko har været populære ud og på siden begyndelsen af århundredet. Når du er i tvivl, er det meget svært at gå galt med en klassisk sort pumpe med en rund tå.

Har en bold

Du og din vintage Festkjoler er klar til at banke ' em Dead. Hvis du har lyst til at sætte prikken over i'et på din vintage-inspirerede aften, fortælle bartenderen du gerne vil have en gammeldags.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 74 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group