The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 04 Apr 2020, 18:21

All times are UTC - 5 hours


Forum rules


Please note: Discussion here should be relatively civil. Attack the post, not the poster. Thanks!Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: adidas sko hvid rød
PostPosted: 17 Jan 2018, 22:27 
Offline
Neophyte

Joined: 16 Jan 2018, 21:40
Posts: 6
Image

Når vi tænker på Yamamoto, adidas dame sko 2017 tænker vi på innovation. er bestemt fremtiden for sportstøj, som de kalder sig selv. Denne gang har de skabt en fremtidsrettet silhuet i en sort-blackway for uovertruffen pasform og support.

Lige ind fra Yohji Yamamotos Y-3 adidas sko hvid rød linje kommer en moderne løbende silhuet med en strik sokkel og arv adidas detaljer. Ved hjælp af Boost-teknologien, der har fået alle i en frenesi, er sneakeren så hyggeligt som noget derude. En interessant blanding af farver udgør dette med sine lilla øvre og lime grønne accenter på tungen og hælen.

Disse støvler af adidas og japansk adidas mænd sko sale designer Yohji Yamamoto har en tøff bootie og en lynlås på hælen. Mens overdelen er konstrueret med Premium læder og tekstil med reflekterende detaljer, beskytter TPU-svejsningen på tåhætten mod vand og snavs. Andre detaljer omfatter polstret Poron® sokliner og EVA mellemsål.

adidas har slået sig sammen adidas y3 lyserød beige med den prisbelønnede japanske modedesigner, Yohji Yamamoto, for at skabe Y-3, en fed, original og sikker klædeskab og sko til tennisverdenen. adidas var begejstret for at introducere Y-3 til tennis og se, at Paris er en af ​​de mest fashion-forward byer i verden, hvilket gør det ved den franske franske åbning i 2015 perfekt fornuft.

http://www.typersko.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: adidas sko hvid rød
PostPosted: 25 Jan 2018, 23:30 
Offline
Neophyte

Joined: 07 Dec 2017, 23:58
Posts: 16
I want to read the next episode.
สมัคร maxbet


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 133 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group