The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 25 May 2019, 05:49

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 21 Mar 2018, 02:07 
Offline
Neophyte

Joined: 21 Mar 2018, 02:05
Posts: 3
De Nike air max 2017 dames sale executive die vorige week ontslag nam tijdens een bedrijfsbrede interne beoordeling van ongepast gedrag, staat klaar om te vertrekken met een uitbetaling van $ 525.000.

Trevor Edwards, 55, de voormalige president van het merk Nike en een eenmalige kandidaat om de volgende chief executive officer te worden, zal officieel in augustus vertrekken na een periode als adviseur van Chief Executive Officer Mark Parker. Op dat moment komt er een niet-competitieve overeenkomst van start die Edwards de $ 525.000 in het volgende jaar in maandelijkse termijnen zal betalen, volgens de registraties van de regelgevende instanties.

Nike air max 1 premium dames wierp een wolk over de uitgang van Edwards door te zeggen dat het wangedrag van 's werelds grootste atletische merk beoordeelde. Een van zijn top luitenanten, Jayme Martin, verliet vorige week ook abrupt het bedrijf. Toch koppelde Nike het gedrag niet aan een van beide managers.

Edwards zal ook ongeveer $ 9 miljoen aan onvoorwaardelijke stock-awards hebben aan het einde van zijn dienstverband, op basis van de slotkoers van Nike air max 90 goedkoop bestellen op vrijdag. Bij pensionering wordt dit soort compensatie meestal uitbetaald of blijft het onvoorwaardelijk worden. Maar de indiening van Nike maakt dit niet duidelijk, en het bedrijf weigerde vragen over de vergoeding van Edwards te beantwoorden.

Nike air max 97 silver bullet kopen heeft herhaaldelijk gezegd dat er geen directe beschuldigingen zijn van ongepast gedrag tegen Edwards. De uitvoerende macht was volgens het bedrijf niet beschikbaar voor commentaar.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25 Mar 2018, 05:19 
Offline
Neophyte

Joined: 25 Mar 2018, 05:14
Posts: 3
The aflac login is a big insurance company that can help you in solving your problems. If you have taken a policy in this insurance company.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group