The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 22 Oct 2018, 08:47

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 11 Nov 2017, 01:27 
Offline
Neophyte

Joined: 11 Nov 2017, 00:48
Posts: 3
Image

Nike sb stefan janoski max leather är inte en främling för samarbeten. Sedan denna skateboardingutgåva av den klassiska Dunk debuterade 2002 har det funnits många, många collabmodeller, och träffarna kommer fortfarande. För deras senaste SB-collab upplagan samarbetade Nike med multimediakonstnär Thomas Campbell. Campbell, som också var konstdirektören på Nike SB Chronicles Vol. var trogen mot hans konstverk och levererade en modell som är svår att ignorera. De har en quilt-inspirerad design med en rad färger, mönster, mönster, zig-zag-sömmar, guld-accenter på tungan och en gummisula.

Lanserar idag den 6 oktober, nike sb zoom janoski slip canvas premium sportar en övre skinn som ramar offwhite inlägg med slående apelsinöverlägg - ja, lika mycket orange som de klassiska Nike-lådorna. Den älskade Dunk SB siluetten bär den rena paletten med tidlös lätthet, och en präglad låda grafisk på båda hälen understryker temat. Oavsett om du är nostalgisk för den rutan eller inte, har den här tiden en stor potential.

Nike sb blazer vapor white kan lägga till ett annat samarbete i sitt val med den kommande mashupen tillsammans med ett mycket anmärkningsvärt namn. David Chang, kock och grundare av Momofuku, har gått ihop med Swoosh med Classic Dunk High silhuetten. Denna mashup sammanfogar världarna av mat, sneakers och skateboarding under donering namnet "Lucky Peach." Hela dess övre är inslagna i mörk denim för att reflektera förklädenna som ses på Davids restauranger medan en grafisk lycklig persika broderas på hälen på varje sidosida .

Dunk har länge varit Ishod Wairs silhuett, varför Swoosh redesignade låga sparkar specifikt för den 25-årige New Jersey-individen. Nu, i september, får nike sb skor sale online skridaren ännu en av sina renaste Dunk Low Pro-färgvägar. Efter vad som hölls i januari i sportbilinspirerad svart / röd / grå combo och Summer 2016s psykedeliska slipsfärg, är Wairs kommande Dunks markerade med en premium ljusgrå mocka övre medan en mörkare nyans träffar snören, Swoosh, hälen , och yttersåle. Lägger lite pop på den underdimensionerade färgväggen, och rosa accenter slår på tunga flikens textbrandning, liksom Swooshs underlag. Fins med en kontrasterande vit mellansåle och en matchande maskstunga.

http://www.erbjuderskor.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group