The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 19 Jan 2019, 13:32

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 20 Apr 2018, 04:07 
Offline
Neophyte

Joined: 20 Apr 2018, 03:32
Posts: 4
Image

Nike Air Max Plus Forhandler har været en go-to-lifestyle model på europæiske markeder i mange år, hvor den er kendt som Nike Air Max TN, og nu er den endelig kommet til en grove på det amerikanske marked takket være en række unikke udgivelser. Disse to kommende "Summer Satin" -renditioner erstatter den traditionelle meshbase og syntetiske flamlignende overlejringer med en monokromatisk satinkonstruktion til et unikt nyt look. Fås i en Enamel Green farvevej og en mærkeligt fristende Plum Fog pastel skygge, hints af reflekterende 3M materiale lander på mudderet for en ekstra touch. Hvilket par føler du? Fortsæt fremad for at få et bedre overblik over den seneste Nike Sportswear-sommerindsamling nedenfor og ved, at hver af disse satin-livsstilsudgivelser vil ramme Nike SNKRS den 3. juni.

Nike Air Max Plus Tilbud Danmark har altid været et hit på de europæiske markeder, men bliver langsomt også et featured retro stateside. Med mere interesse i den tidlige 2000'ers løbende model, der sportsligger de allestedsnærværende flamlignende understøttende overlejringer og en af ​​de mere originale Air Max-enheder til dato, ser vi i dag et par sommerparrepar, der har et forstærket mesh til en ventileret tur . En kølig skygge af Racer Blue og et strejf af pulserende University Red tilføjer et nyt twist til Air Max Plus perfekt til de varmeste måneder. Sørg for at tjekke de nyeste Nike Air Max Plus farveveje landing hos forhandlere til sommeren og tag din størrelse lige nu via Foot Locker.

Nike Air Max Plus Tilbud DK, som undertiden blev kendt som Nike Ar Max TN, var en af ​​de fedeste udgivelser, der skulle ankomme i 1998. Det er ikke svært at se, hvorfor takket være et flamlignende overlejringssystem, der kombinerer ydeevne med et patent af en futuristisk webbing for at tilføje lockdown support. Silhuetten har siden været en populær facet i europæiske sneakerhovedets hjerter, og de vil især være tilfredse med den kommende "Love / Hate" Pack. Air Max Plus skinner i et rødt og sort tema med høj kontrast, da du kan vælge mellem de to nuancer til din meshbase, mens laklæder rammer spyddet. Chancerne for, at begge par vil forblive europæiske eksklusive, når de ramte oversøiske detailhandlere den 26. marts, men de af jeres boliger stateside kan stadig holde håb om en amerikansk udgivelse i foråret. Hvis det er tilfældet, holder vi dig opdateret om tilgængelighed lige her på Sneaker News.

Nike Air Max Plus pa Tilbudhar altid været en head-turning sneaker siden sin debut i slutningen af ​​90'erne. De flamlignende overlejringer, lakketæppe og smart brug af gradienter gennem årene har alle skabt en atmosfære for denne Nike retro til at trives i oversøiske markeder, og det er også fanget noget trækkraft. Dagens seneste farvelægning er kendt som "Chili Pepper", et unikt mørkt rødt look, der tager inspiration fra skyggen af ​​dine yndlingsfulde saucer. Tjek et bedre billede nedenfor og ved at du kan hente dit par i dag fra udvalgte internationale spots som Australiens fodskuffe.

Nike Air Max Plus Købe Onlinefår en anden farveløs farvevej for sine loyale fans med denne nye "White Tiger" -gengivelse. Ser virkelig ud som en hvid tiger takket være sin hvide base med sort-hvide falmede "striber", er den klassiske 1998 Air Max-model klar til at prowl på gaden i foråret. Desværre for Air Max Plus-elskere i USA ser det ud til at dette måske er endnu en europæisk eksklusiv hos Foot Locker, men hold jakten på dem Stateside, fordi du aldrig ved, hvor de kan dukke op.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group