The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 18 Feb 2019, 23:15

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 25 Dec 2017, 01:53 
Offline
Bunny

Joined: 24 Dec 2017, 22:48
Posts: 2
Image

En af Nike's mest stilfulde og aggressive fodboldstøvler, Mercurial Superfly, er blevet lykkeligt oversat til en afslappet løsning for resten af ​​os. Med en fri indersål slået på det, nu kan vi alle rocke den øverste Flyknit fodboldsko. nike free flyknit mercurial superfly er nu klar til at komme tilbage igen i efteråret i mindst to andre farver, som du kan se her i dag. Den første er en god mulighed i en blanding af lysegrå og marineblå, mens den anden leder efter et mørkere udseende i en hovedsagelig sort top med et mørkt lilla stof og et grafisk cover swoosh. Begge er også udstyret med en våd mellemsål for at forbedre deres stil endnu mere.

Nike free run flyknit 2017 er frisk fra at modtage den "Triple Black" -behandling, som mange andre Nike Sportswear-silhuetter også får, og Nike dræbte helt genstanden. Alle suppleret med en polstret fri sål enhed, der er udstyret med sekskantede riller for at forbedre trækkraften og fremme et mere naturligt trin, se de seks eksklusive overgange i galleriet ovenfor. Skoen består af en leddelt mellemsål for foden at udføre fra sin bedste side og et åndbart øvre materiale fremstillet af mesh. Ydersålen på Nike Free Run 2 gives et ekstra stykke Oomph med en farverig ydersål, der blæder til hælen. Denne Free Run 2 har et skarpt hvidt farveskema, der er perfekt til sommeren.

Premium-oprindelsen af nike free flyknit black er kommet og gået, da HTMs begrænsede tilbud har haft en indflydelse i udlandet, men det venter stadig på at tiltrække USA. Den klassiske kombination af Nike Free 5.0 teknologi og Flyknit fleksibel og åndbar bør gøre denne silhuet til den perfekte model til sommeren, hvis det ikke var en begrænset implementering. Den nyeste farveway bruger fiery nuancer af Bright Crimson, University Yellow og speckles of Volt til et miljøvenligt tilbud, der udstråler en ret varm æstetik.

Du kan aldrig få nok nike free flyknit chukka. Før Flyknit og Roshe Run var det Free Run, der har tjent som en go-to til #cozyboyz og har skubbet hele løbebevægelsen, som du ser i dag. Den hvide mesh-base er dækket af et tonal overlag, og hele det øverste materiale sidder på en matchende fri mellemsål. Hits af sorte accenter på Nike branding forhindrer sneaker fra dette monokromatiske udseende, men de kontrasterende detaljer er subtile nok og overtager ikke det overvejende hvide farveskema. Uanset om du vil være berettiget til at logge nogle miles eller bare brug for et alternativ til hvid-hvide uptowns, se ikke længere end disse Free Runs. Denne gang ses skoen dyppe i mellemaske og volt og også den berømte Split-farvede mellemsål.

http://www.herskyshoes.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group